Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 30 g natives Olivenöl
- 3 Artischockenherzen, frisch, in Scheiben
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 300 g Garnelen, roh, geschält, halbiert
- 1500 g Wasser
- 350 g Nudeln (Tagliolini), trocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta mit Tintenfisch
40 min
Tomaten-Garnelen-Sauce
25 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Yakisoba mit Shrimps
40 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Penne mit Artischocken, Schinken und Ricotta
45 min
Linguine mit Garnelen
35 min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 min