Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Staudensellerie (2 Stangen), in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 1 EL brauner Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 2 EL Paprika rosenscharf
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 800 g Geflügelfond
-
1
Lorbeerblatt, getrocknet
of 1 Lorbeerblatt, frisch - ½ TL Salz
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 200 g Kabanossi, in Scheiben
- 2 Spitzpaprika, rot, in Scheiben
- 300 g Garnelen, roh, geschält
- 2 EL Worcester-Sauce
- 1 - 2 EL Limettensaft
- 20 g Koriander, abgezupft, fein gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2222 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Andalusische Fischsuppe
50 min
Seafood-Eintopf
50 min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 godz. 15 min
Fisch-Minestrone
50 min
Gemüse-Fischeintopf mit Messerabdeckung
40 min
Rindfleischstew
1 godz. 40 min
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40 min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1 Std.
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Mallorquinische Fischsuppe
35 min