Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Hähnchenschenkel, mit Haut (à 280 g)
- 80 g Schalotten
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- ½ TL Piment, gemahlen
- 3 Prisen Pfeffer
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) -
1
Lorbeerblatt, frisch
of 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 800 g Wasser
- 1 TL Salz
- 150 g Risottoreis (z.B. Aborio, Garzeit 14-15 Minuten)
- 500 g Babyspinat, frisch
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft, grob zerkleinert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fisch-Gemüse-Suppe
40 Min
Rote-Bete-Eintopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Fencheleintopf
35min
Hühnersuppe (gebunden)
35min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 λεπτ.
Marmitako (Thunfischeintopf)
40 Min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1ωρ. 10 λεπτ.
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Hähnchen-Ragout
45min
Garnelen mit Bohnenduo
35min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1ωρ.