Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 8 Stängel Koriander
- 1 rote Paprika, in Stücken (4 cm)
- 1 Limette, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 3 EL Olivenöl
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Chiliflocken
- 2 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stücke Seelachsfilet (à 140 g)
- 1200 g Wasser
- 120 g Wildreismischung (Basmati-Wildreis)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1415 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Lachsfilets in Sherrysauce
35 Min
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 Min
Fischcurry
55min
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35 Min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 Min
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 Min
Edelfischragout
35 Min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40 Min