Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 hart gekochte Eier
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
-
1
TL Paprika edelsüß
of 1 TL Paprika rosenscharf - 1 Prise Safranfäden
- 150 g Seehechtfilet, in Stücken
- 4 Stücke Surimi
- 1500 g Fischfond
-
½
TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Fischbrühe - 25 g altbackenes Brötchen, in Stücken
- 2 Dosen Venusmuscheln im eigenen Saft (à ca. 120 g)
- 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, in Stücken (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 406 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignoncremesuppe
20min
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1 Std. 25 Min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Schwarzaugen-Bohnen-Ragout mit kleinen Tintenfischen
5 Std. 15 Min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 Std. 10 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35 Min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Forellencremesuppe
40min