Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 180 g Saure Sahne
- 80 g Tomaten-Ketchup
- 2 TL Worcester-Sauce
- 20 g Weinbrand
- 30 g Pflanzenöl
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Salz
- 40 g Orangensaft
- 40 g Zitronensaft
- 500 g Wasser
- 600 g Spargel, grün, in Stücken (4 cm)
- 18 Garnelen, roh, ohne Kopf, geschält
- 2 EL Butter, in Flöckchen
- 400 g Papaya, in Stücken (1 cm)
- 4 Prisen Pfeffer
- 8 Stängel Dill, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1200 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1 Std.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 Min
Spargel-Mango-Salat
35 Min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1 Std.
Herbstsalat mit Rote-Rüben-Dressing
30 Min
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1 Std. 30 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Blitz-Stulle
10 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Avocadosalat mit Cranberrys und Walnüssen
10 Min