Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 1 Stück Ingwer, frisch (2 cm), in dünnen Scheiben
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 2 TL Salz
- 2 Tomaten, in Stücken
- 20 g Koriander
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Prise Kreuzkümmel, gemahlen
- 300 g Krebsfleisch
- 8 Blätter Filoteig (ca. 48 x 25 cm)
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 8 Stück
- Calorieën
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 Std. 15 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Eier im Glas auf Rahmspinat
1 godz. 15 min
Lammfrikadellen mit Datteln und Feta
30 min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Cannoli (Die Sopranos)
1 Std. 30 Min
Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes
40 min
Geflügelleber Crème brûleé
13hod.
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1 Std.
Dotterravioli | Spinat | Trüffel
5h 10min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2h 10 min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1ωρ. 35 λεπτ.