Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basilikum-Petersilien-Pesto
- 40 g Mandeln
- 50 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 25 g Petersilie, abgezupft
- 60 g Basilikum, abgezupft
- 2 Prisen Salz
- 60 g Rapskernöl
- Olivenöl zum Bedecken
Pastasotto und Lammkotelettes
- 40 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 25 g Butter
- 250 g Nudeln, Sorte Risoni
- 60 g trockener Weißwein
- 600 g Wasser, kochend heiß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Olivenöl
- 12 Lamm-Stielkotelettes
- 6 Prisen Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 200 g Cherry-Tomaten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2869 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 487 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry-Mayonnaise
5min
Teriyaki-Lachs
40min
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1sa
Rindfleisch-Tatar
30min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1sa 15 dk
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1sa 15 dk
Aprikosen-Tartelettes
3h
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Penne mit Lammhack und roten Linsen
50min
Tagliatelle mit Granatapfelsauce
40min
Pasta nach Paella Art
30min
Pappardelle mit Lammragout
1sa