Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basilikum-Petersilien-Pesto
- 40 g Mandeln
- 50 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 25 g Petersilie, abgezupft
- 60 g Basilikum, abgezupft
- 2 Prisen Salz
- 60 g Rapskernöl
- Olivenöl zum Bedecken
Pastasotto und Lammkotelettes
- 40 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 25 g Butter
- 250 g Nudeln, Sorte Risoni
- 60 g trockener Weißwein
- 600 g Wasser, kochend heiß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Olivenöl
- 12 Lamm-Stielkotelettes
- 6 Prisen Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 200 g Cherry-Tomaten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2869 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 487 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Krebssuppe
45min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Lasagne mit Parmesan-Béchamelsauce
2u. 20min
Kreolischer Fisch
35min
Mojo Amarillo
45min
Limettenpappardelle mit Gambas
1h 20min
Tagine mit Seeteufel
1h
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1h
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min