![Marinierter Lachs mit Thai-Spargel Marinierter Lachs mit Thai-Spargel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/539943c3-688d-490a-924f-f77e6a72b0db/Derivates/142d97bf-9b11-47db-9588-bcabe01f0649.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- ½ Bund Koriander
- 2 Schalotten
- 20 g Sesamöl
- 30 g Sojasauce
- 30 g Limettensaft
- 30 g Austernsauce
- 4 frische Lachsfilets, ohne Haut (à 150 g)
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Süßkartoffeln, in Würfeln (3 cm)
-
200
g Thai-Spargel, in Stücken (3 cm)
of 200 g Spargel, grün, in Stücken (3 cm) - 100 g Shiitakepilze, frisch, halbiert
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut, abgetropft
- 1 EL Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3048 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50 Min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 godz. 10 min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Garnelen-Chili
40 min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40 min
Garnelencurry
35 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Rotes Fisch-Curry
30 Min
Teriyaki-Lachs
40 min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 godz. 15 min