Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Koriander, frisch
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Tomaten, halbiert
- 60 g Pflanzenöl
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Chili, gemahlen
- 2 Nelken
- 2 Kardamomkapseln
- 20 g Mandeln, gemahlen
- 150 g Kokosmilch
- 150 g Sahne
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Butter
- 100 g Tintenfische, ganz, klein, nur die Tube, ausgenommen und in Streifen
- 12 Garnelen, roh, geschält, groß
- 100 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, ohne Haut, in Streifen (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet Vindaloo
2 Std. 30 Min
Garnelen Xacuti
1 Std. 20 Min
Garnelencurry mit Topinambur
45 Min
Meeresfrüchte Korma
40min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 godz.
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9h
Chicken Saag
50min
Garnelen Bhuna
30 Min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Kerala Fisch Curry
30 Min