Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 75 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Dose Artischockenherzen, (425 g), abgetropft, geviertelt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 EL Olivenöl
- 150 g Weißwein
- 4 Saiblingsfilet, mit Haut (à 175 g), quer halbiert
- 10 Prisen Salz
- 7 Prisen Pfeffer
- 50 g Mehl
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1675 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 Std. 30 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Spargel mit Bozner Sauce
1 godz. 25 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1 godz.