Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Basmati-Reis
- 400 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 50 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Shiitakepilze, frisch, geviertelt
- 100 g Sojasauce
- 100 g Ketjap Manis
- 300 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Zuckerschoten, halbiert
- 20 g Speisestärke
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1564 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1 Std.
Chinesische Vermicelli mit Garnelen und Knoblauchsauce
1h 15min
Yakisoba mit Shrimps
40 Min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Reisnudeln mit Gemüse (炒米粉)
1 Std.
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1h 15min
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20min
Udon-Nudeln mit Curry-Gemüse
50 Min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 Std.
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1h 15min