Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Erdnussöl
- 15 - 20 g rote Currypaste, nach Geschmack (siehe Tipp)
- 55 g brauner Zucker
- 55 g Fischsauce
- 40 g Tamarinden-Paste
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 1 Kaffir-Limettenblatt, getrocknet
- 400 g Wasser
- 200 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
- 4 Fischfilets, weiß, ohne Haut (à ca. 200 g, je ca. 8 x 10 cm groß)
- 125 g Babymais, aus dem Glas, abgetropft, in Stücken (2-3 cm)
- 270 g Kokoscreme
- Koriander, abgezupft, gehackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelen Curry
30min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Grünes Thai-Curry mit Zitronengras-Reis
1h 15min
Teriyaki-Lachs mit feurigem Wirsing
45 Min
Hähnchen und Garnelen mit saisonalem Gemüse (富贵虾球)
30min
Karibisches Curry
45 Min
Garnelen-Curry
25 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 min
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50min
Karibisches Garnelencurry
30min