Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Pflanzenöl
- 5 g Minze, frisch, abgezupft
- 5 g Koriander, frisch, abgezupft
- 500 g Lammfleisch, mager, in Würfeln (2-3 cm)
- 2 TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 20 g Pflanzenöl zum Braten
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Butternuss-Kürbis, geschält, in Würfeln (2-3 cm)
- 150 g rote Linsen
- 20 g grüne Currypaste
- 15 g Tamarinden-Paste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 25 g Zucker
- 500 g Wasser, heiß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz oder mehr nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer oder mehr nach Geschmack
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamm Rogan Josh
1 godz. 45 min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2 Std.
Meeresfrüchte Korma
40 min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Lamm Keema mit Erbsen
1 godz.
Chicken-Mushroom Balti
50 min
Chicken Saag
50 min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Garnelen Bhuna
30 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Kerala Fisch Curry
30 min