Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Zwiebeln, geviertelt
- 80 g Pflanzenöl
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 4 Knoblauchzehen
- 2 grüne Chilischoten, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
- 2 Kardamomkapseln, schwarz, leicht eingedrückt
- 4 Nelken
- 1 Zimtstange
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Mehl
- 1 TL Salz
-
600
g Pangasiusfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
of 600 g Pangasiusfilet, TK, aufgetaut, in Stücken (3-4 cm) - 160 g Kokoscreme
- 90 g Wasser
- 25 g Limettensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1743 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Schnelles Lamm Dhansak
50 Min
Lamm Keema mit Erbsen
1 Std.
Chicken-Mushroom Balti
50 Min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 Std.
Garnelen Bhuna
30 Min
Chicken Saag
50 Min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min