Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, ohne Gräten, in dicken Stücken (à ca. 120 g)
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 50 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Braten
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 TL schwarze Senfkörner
- 170 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- Pflanzenöl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1137 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orientalische Fischfrikadellen mit Tomatensauce und Couscous
1 godz. 10 min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Lamm Keema mit Erbsen
1 godz.
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50min
Seafood-Eintopf
50min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Kerala Fisch Curry
30min
Fischeintopf mit Koriander
45 Min
Garnelen Bhuna
30min