Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 70 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Olivenöl
- 600 g Lammkeule, ohne Knochen und Fettschicht, in Stücken (5-6 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
- 150 g Rotwein, trocken
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- 180 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 180 g Auberginen, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2622 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Indisches Lammcurry
1ωρ. 30 λεπτ.
Lammragout
1ωρ.
Coq au vin
2 Std.
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1ωρ.
Schnelles Lamm Dhansak
50 λεπτ.
Ossobuco
1ωρ. 20 λεπτ.
Lamm mit Artischocken
1ωρ. 30 λεπτ.
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Lammkeule alla Romana
2u. 15min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 godz. 50 min
Shrimp Creole
40 Min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min