![Provenzialisches Lammragout Provenzialisches Lammragout](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/50B776CC-43A0-4559-8F51-A025391C0334/Derivates/d01c372b-6622-4549-b028-40a3a203d031.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 70 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Olivenöl
- 600 g Lammkeule, ohne Knochen und Fettschicht, in Stücken (5-6 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
- 150 g Rotwein, trocken
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- 180 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 180 g Auberginen, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2622 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Lamm mit Artischocken
1h 30 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Irish Stew
1h 30 min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Lammragout mit Möhrencouscous
30min
Indisches Lammcurry
1h 30 min
Rindfleisch in Rotwein
2j 15 menit
Garnelencurry mit Topinambur
45 min
Orientalischer Lammeintopf
1j 10 menit