Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 350 g Tintenfische, ganz, klein, in Streifen (5 mm)
- 100 g Weißwein
- 250 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (1-2 cm)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 - 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 831 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Andalusische Fischsuppe
50 λεπτ.
Muscheln in Weißweinsud
35min
Seafood-Eintopf
50 λεπτ.
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 λεπτ.
Fischsuppe
1h 40min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 λεπτ.
Pasta alla Putanesca
45 λεπτ.
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 λεπτ.
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 λεπτ.