Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teriyaki-Sauce
- 100 g Sojasauce
- 30 g Reisessig
- 35 g brauner Zucker
- 180 g Reiswein (Sake oder Mirin)
Schwertfisch-Spieße
- 250 - 300 g Schwertfisch, in Würfeln (2 cm)
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1274 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Negroni
5 min
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1 Std.
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 Min
Glasierte Apfel-Spareribs
2h 30min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 Std. 30 Min
Garnelen Xacuti
1 Std. 20 Min
Karibische Paella aus dem Ofen
1h 10 min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Piri-Piri-Hähnchen mit eingelegten Curry-Bohnen
3h
Muscheln in Weißweinsud
35 Min