Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teriyaki-Sauce
- 100 g Sojasauce
- 30 g Reisessig
- 35 g brauner Zucker
- 180 g Reiswein (Sake oder Mirin)
Schwertfisch-Spieße
- 250 - 300 g Schwertfisch, in Würfeln (2 cm)
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1274 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fisch-Piccata
1 Std.
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Schweinefilet Vindaloo
2 Std. 30 Min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 Min
Graved Lachs
48 Std.
Fisch-Schaschlik
35 Min
Thai-Lachs-Päckchen
45 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Tobago Fisch-Hotpot
40 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Garnelencurry mit Topinambur
45 Min