Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teriyaki-Sauce
- 100 g Sojasauce
- 30 g Reisessig
- 35 g brauner Zucker
- 180 g Reiswein (Sake oder Mirin)
Schwertfisch-Spieße
- 250 - 300 g Schwertfisch, in Würfeln (2 cm)
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1274 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5min
Garnelenchips
35min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1ωρ.
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 λεπτ.
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 λεπτ.
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 λεπτ.
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3h 15min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 λεπτ.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 λεπτ.
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Riesengarnelen in Cognac
20 λεπτ.