Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teriyaki-Sauce
- 100 g Sojasauce
- 30 g Reisessig
- 35 g brauner Zucker
- 180 g Reiswein (Sake oder Mirin)
Schwertfisch-Spieße
- 250 - 300 g Schwertfisch, in Würfeln (2 cm)
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1274 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3h 15min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1 godz.
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 min
Rindfleisch mit Tamarinde und Klebreis
8 Std. 30 Min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Shrimp Creole
40 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 min
Garnelenchips
35 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Tagine mit Seeteufel
1 godz.