Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
TM6 TM5

Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce

4.3 (13 beoordelingen)

Ingrediënten

Teriyaki-Sauce

  • 100 g Sojasauce
  • 30 g Reisessig
  • 35 g brauner Zucker
  • 180 g Reiswein (Sake oder Mirin)

Schwertfisch-Spieße

  • 250 - 300 g Schwertfisch, in Würfeln (2 cm)
  • 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
  • Öl zum Braten

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1274 kJ / 305 kcal
Eiwitten
32 g
Koolhydraten
30 g
Vetten
6 g
Vezels
2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten