Apparaten en Accessoires
Schweinefilet Vindaloo
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Schweinefleisch, ohne Knochen gewürfelt (3 cm)850 g
-
Kreuzkümmelsamen1 ½ TL
-
Garam Masala2 TL
-
Senfkörner2 TL
-
frischer Ingwer in dünnen Scheiben15 g
-
Knoblauchzehen3 - 4
-
½ rote Paprika, in Streifenfrische Chilischoten in dünnen Ringen2 - 3
-
Weinessig1 EL
-
2 EL ZitronensaftTamarindenmark1 EL
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Butter2 EL
-
Zimt, gemahlen1 TL
-
Nelke1
-
Weizenmehl (ca. 20 g)1 geh. EL
-
Rinderfond500 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Vollrohrzucker25 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
32 g
Calorieën
1329 kJ /
318 kcal
Vetten
15 g
Koolhydraten
12 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Namaste, India!
10 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Schweinefleisch Vindaloo
4u.
Cape Malay Hähnchen-Curry
1u.
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Garam-Masala-Hähnchen
50min
Koriander-Putenstreifen in Erdnusssauce
1u.
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2u. 10min
Chicken Saag
50min
Hähnchen in Joghurt
1u.
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1u. 15min
Chicken Jalfrezi
1u.
Hähnchen Tikka Masala
1u.
Beef Madras
1u. 30min