Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fond
- 20 Garnelen, roh, groß, geschält
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Wasser
- 100 g trockener Weißwein
Seeteufel und Sauce
- 120 g Porree, nur weiße Anteile, in Stücken
- 80 g natives Olivenöl
- 20 g Mehl
- 100 g Tomatensauce
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1000 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten, in Medaillons (à 70-80 g)
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 768 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Andalusische Fischsuppe
50min
Putello Tonnato
4h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Fisch-Piccata
1h
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Tagine mit Seeteufel
1h