Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Fenchel, in feinen Streifen (2-3 mm)
- 30 g Orangensaft
- 20 g Orangenmarmelade
- 30 g Balsamico, hell
- ½ TL Senf
- Salz zum Würzen
- ¼ TL Chiliflocken
- 50 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Jakobsmuscheln
- 20 g Butter
- ½ Vanilleschote, halbiert
- 120 g Rucola, fein
- 2 Orangen, filetiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulpo
2 godz.
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 godz. 10 min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 Std. 30 Min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 godz. 10 min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1sa 20 dk
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 min
Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum
30min
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Rindfleisch-Tatar
30min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h