![Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/67f76eac-0c15-4b92-842f-d14ea234f54e/Derivates/0066460e-6997-4a29-b239-bcb4c2617991.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Fenchel, in feinen Streifen (2-3 mm)
- 30 g Orangensaft
- 20 g Orangenmarmelade
- 30 g Balsamico, hell
- ½ TL Senf
- Salz zum Würzen
- ¼ TL Chiliflocken
- 50 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Jakobsmuscheln
- 20 g Butter
- ½ Vanilleschote, halbiert
- 120 g Rucola, fein
- 2 Orangen, filetiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelensalat
25 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25h
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4 Std.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 Min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h