Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Fenchel, in feinen Streifen (2-3 mm)
- 30 g Orangensaft
- 20 g Orangenmarmelade
- 30 g Balsamico, hell
- ½ TL Senf
- Salz zum Würzen
- ¼ TL Chiliflocken
- 50 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Jakobsmuscheln
- 20 g Butter
- ½ Vanilleschote, halbiert
- 120 g Rucola, fein
- 2 Orangen, filetiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 Min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1sa 30 dk
Lamm-Gemüse- Päckchen
1sa 30 dk
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 dk
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 godz.
Limettenpappardelle mit Gambas
1 godz. 20 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 dk
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35 dk
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 dk
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 dk