Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Fenchel, in feinen Streifen (2-3 mm)
- 30 g Orangensaft
- 20 g Orangenmarmelade
- 30 g Balsamico, hell
- ½ TL Senf
- Salz zum Würzen
- ¼ TL Chiliflocken
- 50 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Jakobsmuscheln
- 20 g Butter
- ½ Vanilleschote, halbiert
- 120 g Rucola, fein
- 2 Orangen, filetiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1 Std.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Thai-Lachs-Päckchen
45 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 godz. 30 min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 Std. 10 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Edelfischragout
35 min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.