![Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼) Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D11F5253-494F-493D-A8EE-C9B6594E5676/Derivates/e2c84038-ecf0-44ae-bd65-f0cd928f4863.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 400 g Tintenfisch-Tentakel, TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 200 g Rotkohl, in Stücken
- 80 g Zitronensaft
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 20 g Olivenöl
- 2 TL Fischsauce
- ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 595 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meeresfrüchte Korma
40 min
Muscheln und Wolfsbarsch
1hod.
Thai-Fisch-Frikadellen
1hod. 10min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1hod.
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Sizilianischer Garnelensalat
40 min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 dk
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Scharfe-Hühnersuppe
1h 15min
Schweinerippchen auf mexikanische Art mit würziger Tomatensalsa
50min