Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 400 g Tintenfisch-Tentakel, TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 200 g Rotkohl, in Stücken
- 80 g Zitronensaft
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 20 g Olivenöl
- 2 TL Fischsauce
- ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 595 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1 godz. 30 min
Gambas Piri-Piri
25 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Muscheln in Weißweinsud
35 min
Tintenfisch mit Erbsen
35 min
Fischsuppe
1h 40 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Lamm mit Artischocken
1 godz. 30 min
Seafood-Eintopf
50 Min
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Tagine mit Seeteufel
1 Std.