Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 400 g Tintenfisch-Tentakel, TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 200 g Rotkohl, in Stücken
- 80 g Zitronensaft
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 20 g Olivenöl
- 2 TL Fischsauce
- ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 595 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Andalusische Fischsuppe
50 λεπτ.
Seafood-Eintopf
50 λεπτ.
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 Std. 30 Min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30 min
Bouillabaisse
1ωρ.
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30 min
Sizilianischer Garnelensalat
40 λεπτ.
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1 godz. 5 min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 λεπτ.
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50 λεπτ.
Chinakohlsuppe mit Lamm (羊肉片汤)
40 λεπτ.
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 λεπτ.