![Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E7E4AF46-54C2-49C3-8455-9E445E4D6295/Derivates/ad119fab-d85d-453f-bd73-4e5f5726defe.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 4 EL Öl
- 1 TL Zucker
- 60 g Austernsauce
- 30 g Sherry, trocken
- 120 g Hühnerfond
- 1 TL Speisestärke, in wenig kaltem Wasser aufgelöst
- 16 Garnelen, roh, ohne Kopf, geschält (à ca. 40 g)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 EL Butter
- 150 g Erbsen, TK
- 200 g Meeresspargel (Queller)
- 2 Spritzer Limettensaft
- 1 Frühlingszwiebel, schräg in dünnen Scheiben, in kaltem Wasser eingeweicht
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- 8 Stängel Thai-Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1723 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3 godz. 15 min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 分钟
Rindfleisch-Tatar
30 Min
Lamm mit Artischocken
1 Std. 30 Min
Bloody Mary mit Paprika
15 min
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 min
Muschelsuppe
40 min
Rindfleischkebabs mit Tomatensalsa
1h 35min
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35 Min
Koriander-Mayonnaise
10 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h