Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Fenchel, in feinen Streifen (2-3 mm)
- 30 g Orangensaft
- 20 g Orangenmarmelade
- 30 g Balsamico, hell
- ½ TL Senf
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- 50 g Öl
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Jakobsmuscheln
- 20 g Butter
- ½ Vanilleschote, halbiert
- Salz zum Würzen
- Öl zum Braten
- 120 g Rucola, fein
- 2 Orangen, filetiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1h 35min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Bouillabaisse
1 Std.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1 Std. 10 Min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.