![Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/67F76EAC-0C15-4B92-842F-D14EA234F54E/Derivates/0066460E-6997-4A29-B239-BCB4C2617991.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Fenchel, in feinen Streifen (2-3 mm)
- 30 g Orangensaft
- 20 g Orangenmarmelade
- 30 g Balsamico, hell
- ½ TL Senf
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- 50 g Öl
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Jakobsmuscheln
- 20 g Butter
- ½ Vanilleschote, halbiert
- Salz zum Würzen
- Öl zum Braten
- 120 g Rucola, fein
- 2 Orangen, filetiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1 Std. 35 Min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Bouillabaisse
1h
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1h
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1u. 10min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45min