![Tomato Tonnato Tomato Tonnato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/240D12AC-3AF0-4931-95BA-661898A15232/Derivates/eed47ebb-df3f-4c1a-93b0-aa75acc6f0fc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 100 g Sonnenblumenöl
- 100 g Olivenöl
- 1 Ei, sehr frisch
- 2 TL Senf
- 1 TL Zitronensaft
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 1 EL Kapern, abgetropft, Sud aufgefangen
- 2 Sardellenfilets, in Öl (optioneel)
- 6 Ochsenherz-Tomaten, groß, in dünnen Scheiben
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1606 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 Min
Zabaglione al Prosecco
15min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35 min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Ravanello Tonnato
20 Min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Putello Tonnato
4h
Thunfisch-Tapenade
5 min
Antipasti-Gemüse
30 Min