Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Putello
- ½ TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 1 EL Pfefferkörner, bunt
- 100 g Weißwein, trocken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 g Putenbrust, ohne Haut, am Stück
Tonnato-Sauce und Fertigstellung
- 180 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- 3 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 1 Dose Thunfisch, in Lake, naturell, (Abtropfgew. 150 g), abgetropft
- 25 g Kapern, abgetropft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 111 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48 Std.
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Tomato Tonnato
15 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3h
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 Std. 50 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h