Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 15 Stängel Koriander, grob zerkleinert
- 100 g Mayonnaise
- 60 g Ketchup
- 75 g Naturjoghurt
- 3 EL Weinbrand
- 3 - 4 Spritzer Worcester-Sauce und etwas mehr zum Abschmecken
- 3 TL Limettensaft
- ¾ TL Salz
Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Garnelen, roh, geschält
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- ½ - 1 TL Chiliflocken
- 2 EL Öl
- 150 g Zuckerschoten, schräg halbiert
- 2 Orangen
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1199 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48h
Forellenmousse
5min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8ωρ.
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Lachscreme mit Endiviensalat
2h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Geflügelleber Crème brûleé
13hod.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Garnelenbällchen
30 min
Krabbencocktail
30 min
Würzige Kürbissuppe
1 Std.