Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 1 TL Wacholderbeeren
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 40 g Meersalz
- 30 g Zucker
- 2 Bund Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 750 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 3 - 4 EL Pernod
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 1 TL Salz
- 2 Eier (Kl. M)
- 60 g Butterschmalz
- 100 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2732 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 min
Garnelencocktail
30 min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Kalbsleberwurst im Glas
5h 40min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Geflügelleber Crème brûleé
13hod.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h