![Graved Lachs Graved Lachs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1A6DB98A-E3F8-4066-938D-018E1DEF2046/Derivates/4077f9dd-5f37-4f69-8c47-1e51b5371887.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 1 TL Wacholderbeeren
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 40 g Meersalz
- 30 g Zucker
- 2 Bund Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 750 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 3 - 4 EL Pernod
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 1 TL Salz
- 2 Eier (Kl. M)
- 60 g Butterschmalz
- 100 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2732 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Spargel-Papaya-Cocktail
35 min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1hod.
Krabben-Päckchen
35 min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Koriander-Mayonnaise
10 Min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 Std. 30 Min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 godz. 30 min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 godz. 20 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min