Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Butter, in Stücken
- 30 g getrocknete Tomaten, ohne Öl
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 100 g Weißwein
- 250 g Sahne
- 150 g Crème fraîche
- 4 Eigelb (Kl. M)
- 770 g Wasser
- 1 Fenchelknolle (ca. 160 g), in Stücken, zartes Grün in kaltes Wasser gelegt
- 1 Radicchio (ca. 200 g), in Stücken
- 1 Birne (ca. 120 g), fest, in Spalten
- 50 g Wild-Preiselbeeren, aus dem Glas
- 50 g Senf, grob
- 40 g Rotweinessig
- 40 g Olivenöl
- ¼ TL Pfeffer
- 40 g Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2858 kJ / 682 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 56 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Hollandaise
15min
Sauce Béarnaise
20min
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
1 godz. 30 min
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1 godz.
Sauce Béarnaise
40min
Vitello Tonnato
48h
Zwiebelmarmelade
40min
Koriander-Mayonnaise
10min
Balsamico-Schalotten
19h
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Parmesansüppchen
25 Min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min