Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Orange, unbehandelt
- 150 g weißer Spargel, geschält, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 400 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 20 g Orangensaft,
- 150 g grüner Spargel, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 40 g Limettensaft
- 4 Stängel Koriander,
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 120 g Entenbrust, mit Haut, geräuchert, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1292 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48 Std.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 Min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 godz. 20 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.