![Zabaglione al Prosecco Zabaglione al Prosecco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1935B091-BCDA-4F4F-A752-35A9922293D2/Derivates/62C1D0CE-B74C-41A7-B00C-6E8FE3BC7642.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Eigelb
- 80 g Zucker
- 150 g Prosecco
- 1 EL Zitronensaft
- 500 g Trauben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 701 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zabaglione
15min
Forellenmousse
5min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Zabaglione
15min
Kaffee-Sabayon
10min
Limoncello-Creme
5 Std.
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Klassische Zabaglione
15min
Zabaione mit Katzenzungen
1h
Kaffee-Sabayon
10min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Sardische Joghurtcreme
9j