Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Grümmelkandis, braun
- 10 Zweige Thymian, davon 5 Zweige abgezupft
- 1 geh. TL Fenchelsaat
- 1 TL Salz
- 100 g Balsamico, dunkel
- 550 g Rotwein, trocken
- 20 Schalotten (ca. 400 g), halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 640 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48h
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Remoulade
10 Min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 Min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 godz.
Safran-Aioli
40 Min
Putello Tonnato
4 Std.
Portwein-Zwiebel-Relish
50 min
Schalottenconfit mit Portwein
1 Std. 10 Min
Tapenade
5 Min
Mojo Amarillo
45 Min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 godz.