Apparaten en Accessoires
Balsamico-Schalotten
Voorbereiding 15min
Totaal 19u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Grümmelkandis braun30 g
-
Thymian davon 5 Zweige abgezupft10 Zweige
-
Fenchelsaat1 geh. TL
-
Salz1 TL
-
Balsamico, dunkel100 g
-
Rotwein, trocken550 g
-
Schalotten (ca. 400 g), halbiert20
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
640 kJ /
152 kcal
Vetten
0 g
Koolhydraten
26 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Zwiebel-Chutney
40min
Tapenade
5min
Salsa Verde
10min
Remoulade
10min
Honig-Zwiebeln
1u.
Kräuterbutter au Café de Paris
1u. 10min
Mango-Chili-Chutney zu Fisch und Geflügel
20min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8u. 20min
Petersilienöl
2u. 15min
Weiße Tomatensuppe
40min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1u.