Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Sherry
- 10 - 12 Stücke Würfelzucker, nach Geschmack
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Pflaumen, halbiert, entkernt
- Zimt zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 420 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürz-Birnenkompott mit Schokomousse und Sahne
2u. 40min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1h 35min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20min
Macadamiawaffeln mit Orangensauce
40 Min
Birnen im Weißweinsud
35 Min
Sous-vide Apfel
1 Std. 15 Min
Bärlauch-Zabaglione
10 Min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1u. 20min
Spargelnudeln mit Pecorino-Hollandaise
1 Std.
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
1h 50min