![Sherry-Zimt-Pflaumen Sherry-Zimt-Pflaumen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3D0E257D-F288-4801-B35B-1743A78F9C9E/Derivates/6febc2ac-555f-4f10-8466-3b151028eca7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Sherry
- 10 - 12 Stücke Würfelzucker, nach Geschmack
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Pflaumen, halbiert, entkernt
- Zimt zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 420 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30min
Sous-vide-Forelle mit Bohnenpüree und Gemüsechips
1h 30min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 Std. 20 Min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1h 20min
Sauce Hollandaise
15min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 Std. 20 Min
Maischolle mit Speckbutter und Drillingen
45 Min
Zwiebel-Physalis-Chutney
2h 45 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Klassische Zabaglione
15min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7 godz. 50 min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min