Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Sherry
- 10 - 12 Stücke Würfelzucker, nach Geschmack
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Pflaumen, halbiert, entkernt
- Zimt zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 420 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Remoulade
10min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 Std. 20 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2 Std.
Zimt-Quitten mit Vanilleeis
1 Std. 50 Min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 Std. 10 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Panierter Fisch mit Remoulade
40min
Schnelle Sauce Hollandaise
10min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 godz. 30 min