Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 g Pimentkörner
- 2 g Sternanis
- 1 g Nelken
- 1 g Fenchelsamen
- 3 g Pfefferkörner, bunt
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Zitrone, unbehandelt, 5 Streifen (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 50 g Salz
- 70 g Zucker
- 1 Orange, unbehandelt, 1 Streifen (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 10 g Wacholderbeeren
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 50 g Gin
- 200 g Tonic Water
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 232 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Ingwer-Limetten-Shrub
72 godz.
Entrecôte mit Süßkartoffel-Tarte
2 Std. 30 Min
Crêpesröllchen mit Bärlauch-Frischkäse
2h
Spargelcrumble mit Parmesanstreusel und Bärlauchdip
35p
Sylter Landei mit gebackener Auster
30p
Gedämpfte Garnelen im Salatschiffchen mit gerösteter Curry-Sesam-Mayo
20min
Pecorino-Rosmarin-Kekse (Low Carb)
1óra 30p
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24hod.
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24hod.
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5hod.
Café-de-Paris-Butter
4 Std. 10 Min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13h 15min