Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Brötchen, altbacken
- Wasser, warm, zum Einweichen
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 60 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
- 20 g Pinienkerne
- 550 g Schweinehackfleisch
- 1 Ei
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 EL Kräuter der Provence
- 4 TL Schmalz
- 4 Lorbeerblätter, getrocknet
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 2342 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 787 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1h 30min
Gougère mit Zwiebeln, Käse und Speck
1h
Spargel-Parmesan-Creme mit Parmaschinken und grünen Spargelstreifen
6 Std. 15 Min
Café-de-Paris-Butter
4 Std. 10 Min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24h
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1h
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6 godz. 25 min
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1h 45min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 Min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1h
Putello Tonnato
4h
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3h