Terrine Provençale
TM6 TM5

Terrine Provençale

4.8 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 Brötchen, altbacken
  • Wasser, warm, zum Einweichen
  • 50 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
  • 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
  • 80 g Zwiebeln, halbiert
  • 10 g Olivenöl
  • 60 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
  • 20 g Pinienkerne
  • 550 g Schweinehackfleisch
  • 1 Ei
  • 1 TL Zitronenschale, gerieben
  • 1 TL Salz
  • ¾ TL Pfeffer
  • 1 EL Kräuter der Provence
  • 4 TL Schmalz
  • 4 Lorbeerblätter, getrocknet

Voeding
per 1 Glas
Calorieën
2342 kJ / 560 kcal
Eiwitten
29 g
Koolhydraten
9 g
Vetten
46 g
Verzadigd vet
15.1 g
Vezels
2.5 g
Natrium
787 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten