Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Porree, nur der weiße Teil
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 400 g Kokosmilch
- 1 TL Ingwer, frisch, gerieben
- 1 EL Limettenschale, unbehandelt
- ½ TL Pfeffer
- 1000 g frische Miesmuscheln, gesäubert (siehe Tipp)
- 10 g Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Limettensaft, frisch gepresst
- 1 rote Chilischote, frisch, in dünne Scheiben
- 1 Limette, in Spalten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2352 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1044 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rheinischer Sauerbraten
51j
Oliven-Ciabatta
24 Std.
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 Min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40 Min
Kurkuma-Ingwer-Suppe mit gemischtem Gemüse
1 Std. 15 Min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13h 15min
Süß-Sauer-Dhal
3 Std. 30 Min
Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)
1 Std. 30 Min
Sauerbratenragout
48h
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 Min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24 Std.
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 Min