Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 550 g Fenchel, in Streifen (2 cm)
- 450 g Möhren, in Streifen (1 x 4 cm)
- 3 rote Paprika, in Streifen (1 x 4 cm)
- 150 g Zwiebeln, geachtelt
- 300 g Cherry-Tomaten
- 150 g Zucker
- 65 g Weißweinessig
- 70 g Noilly Prat
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 40 g Olivenöl
- 1000 g Wasser
- 50 g Essig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 702 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 80 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 Std. 10 Min
Gebratener Kichererbsensalat
45 Min
Fattousch
25 Min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 Min
Radicchio-Salat mit Kiwi und Cranberrys
10 Min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 Min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1 Std. 15 Min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 Min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1 godz.
Asiatischer Gurkensalat mit geräucherter Entenbrust
10 Min
Möhren-Fenchel-Salat
30 Min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 Min