Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Eier
- 730 g Wasser
- 20 g Pinienkerne
- 50 g Rucola
-
100
g Lollo biondo
of 100 g Eichblattsalat, grün - 165 g Artischockenherzen, aus der Konserve, abgetropft
- 80 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 15 g Dijon-Senf
- 60 g Salatcreme, light (z.B. Miracel Whip Balance)
- 10 g Rapsöl
- 10 g Apfelessig
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- ½ TL Salz
- 20 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 35 g Parmesan, gehobelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1629 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1601 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Reis-Thunfisch-Salat
40 min
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1 godz.
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45 min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 min
Kartoffel-Spargel-Salat mit Dill-Joghurt-Dressing
40 min
Spinat-Möhren-Salat mit Garnelen
35 min
Bohnensalat mit Lammkoteletts
50 min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25min
Salat mit gebratenen Garnelen
20 min
Thunfischpizza quattro stagioni
1 godz.
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30 min