Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Blatt weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Milch
- 200 g Frischkäse
- 70 g Sweet-Chili-Sauce
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 1 Schalotte
- 30 g Reisessig
- 30 g Apfelsaft
- 1 Prise Pfeffer
- 2 TL Honig
- 1 EL gelbe Currypaste (siehe Tipp)
- 25 g geröstetes Sesamöl
- 3 Nashi-Birnen, in hauchdünnen Scheiben
- 80 g Rucola
- 12 Cherry-Tomaten, halbiert
- 25 g Pinienkerne, geröstet
- Chilifäden zum Dekorieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2500 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Tomaten-Cocktail
30 Min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Sangria Tequila
4 godz. 10 min
Aperol-Granité
6h 15min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 Min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30min
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10 godz. 50 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h