![Litschi Panna Cotta mit Rosenwasser-Sirup Litschi Panna Cotta mit Rosenwasser-Sirup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2C5D61CE-8330-47BE-99BC-2B78DA224C2E/Derivates/15C41E65-6F7A-45C7-AF6D-5C73F4D19244.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Litschi Panna Cotta
- 425 g Litischis, geschält, aus der Dose (Abtropfgew. 180 g)
- 500 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- 250 g Milch, 3,5% Fett
- 80 g Zucker
- 4 Blatt Gelatine, weiß
- Wasser zum Einweichen
Rosenwasser-Sirup und Fertigstellung
- 80 g Zucker
- 2 TL Rosenwasser
- 1 - 2 Tropfen Lebensmittelfarbe, pink (optioneel)
- 2 TL Rosenblätter, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2395 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Saag
50 Min
Bloody Mary mit Paprika
15 Min
Safran-Kulfi
9 Std.
Mango Kulfi
4 Std. 20 Min
Kokoscreme
7h 20min
Earl Grey Kulfi
8h 35min
Garnelen Xacuti
1 Std. 20 Min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 min
Tamarinden-Paste
15 Min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20 min
Kheer mit dunklem Schokoladentopping
3h 30min
Lamm Rogan Josh
1 Std. 45 Min