Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 10 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 TL Kapern, abgetropft
- 250 g weiße Bohnen (Dose)
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
12
Scheiben Baguette (2 cm)
of 12 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 250 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2632 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Forellenmousse
5min
Thunfisch-Tapenade
5min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Putello Tonnato
4hod.
Seeteufel in Sauce
1ωρ.
Pintxo Donosti
5min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Mozzarella-Carpaccio
40 λεπτ.
Auberginenpüree
30 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min