![Bruschette mit Bohnen und Thunfisch Bruschette mit Bohnen und Thunfisch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F7566F16-11F3-4F6B-BE9C-D0FE6F07F15F/Derivates/B85A20CE-605A-4EC1-8A20-9870ED4CB7A5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 10 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 TL Kapern, abgetropft
- 250 g weiße Bohnen (Dose)
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
12
Scheiben Baguette (2 cm)
of 12 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 250 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2632 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Salsa Verde
10 min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Sizilianischer Garnelensalat
40 Min
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1 Std.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Nizza-Salat
40 Min
Sauce alla Puttanesca
25 Min
Pasta alla Putanesca
45 Min