Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 10 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 TL Kapern, abgetropft
- 250 g weiße Bohnen (Dose)
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
12
Scheiben Baguette (2 cm)
of 12 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 250 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2632 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Putello Tonnato
4h
Zitrus-Aioli
10 Min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 Min
Balsamico-Paradeiser
25min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3h 15min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 Min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Zitronenhälften mit Granita
5h
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Sauce alla Puttanesca
25min