Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 EL Rosmarin, nach Geschmack
- 400 g rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 30 g Balsamico, dunkel
- 20 g Honig
- ½ TL Salz
- 50 g Kapern, eingelegt (optional)
- 4 Scheiben Ziegenweichkäse, z.B. Chèvre d'Or (à 80-100 g)
- 2 EL Öl zum Braten
- 100 g Feldsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1850 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 Min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 min
Spargel-Mango-Salat
35 min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15 min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Spargel-Erdbeer-Salat
1h 35 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 Min
Pikante Gewürzäpfel
40 Min
Erdbeer-Gazpacho
40 Min