Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 EL Rosmarin, nach Geschmack
- 400 g rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 30 g Balsamico, dunkel
- 20 g Honig
- ½ TL Salz
- 50 g Kapern, eingelegt (optional)
- 4 Scheiben Ziegenweichkäse, z.B. Chèvre d'Or (à 80-100 g)
- 2 EL Öl zum Braten
- 100 g Feldsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1850 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5h 30min
Pikante Kräuterschnitten
50 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Halloumi mit Gurken-Koriander-Salat und Olivensalsa
45 Min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 Min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Filet Wellington mit Maronen
1 Std.
Crostini mit Käse
20 Min
Portobello Mediterrano
25 Min
Bruschetta mit Olivencreme
5min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min