Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rote Paprika (à 200 g), geviertelt
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 30 g Mandeln, gehobelt
- 1 Tomate (80 g), entkernt, in Stücken
- 8 EL Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Limettensaft
- 9 Stängel Minze, abgezupft
- 600 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 8 Scheiben Chorizo
- 30 g Butter
- 150 g Sahne
- 2 Prisen Muskat
- 1 EL Fenchelsaat
- 4 Rotbarschfilets (à ca.150 g), quer halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3195 kJ / 764 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 50 g
Alternatieve recepten
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Mozzarella-Carpaccio
40 Min
Spargel-Papaya-Cocktail
35 Min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1 Std.
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 Min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 Min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 Std.