![Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F7427B66-EE5C-4D84-98E8-633C377AF0A8/Derivates/64DDD1A7-147F-4BD2-84AA-0E3C12512C65.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Lammhüftsteaks (à 200 g)
- 500 g Wasser
- 650 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 7 Prisen Salz
- 2 EL Öl
- 200 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 2 EL Balsamico, dunkel
- 200 g Fleischbrühe, flüssig
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Stängel Rosmarin
- 3 EL Butter, kalt
- 100 g Milch
- 150 g Erbsen, TK
- 4 Stängel Minze, abgezupft
- Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2582 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle mit Lammragout
1h
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Gemüse-Couscous mit Lammrücken
40min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1h
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1h 20min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Lammragout mit Möhrencouscous
30min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h