Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Lammhüftsteaks (à 200 g)
- 500 g Wasser
- 650 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 7 Prisen Salz
- 2 EL Öl
- 200 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 2 EL Balsamico, dunkel
- 200 g Fleischbrühe, flüssig
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Stängel Rosmarin
- 3 EL Butter, kalt
- 100 g Milch
- 150 g Erbsen, TK
- 4 Stängel Minze, abgezupft
- Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2582 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 min
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40 min
Kokossuppe mit Garnelen
35 min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Hähnchen-Estragon-Pasta
1h 10min
Lachsfrikadellen mit Gurkensalat
1 godz. 15 min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1 Std. 20 Min