Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 8 Mini Pak Choi (400 g), längs halbiert
- 5 Prisen Salz
- 1 Orange, Bio
- 4 Hähnchenbrustfilets (à 150 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 EL Pflanzenöl
- 100 g Orangensaft
- 50 g Sojasauce
- 100 g Geflügelfond
- 40 g Reiswein (Mirin)
- 3 TL Speisestärke
- 10 g Butter, kalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1444 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13hod. 30min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2 godz.
Thai-Lachs-Päckchen
45min
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Rotwein-Ente mit Feigen
50 min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20 min