Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Wasser
- 400 g Rote Bete, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 4 Eier
- ½ Bund Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 140 g Saure Sahne
- 2 TL körniger Senf
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Bauernbrot
- 280 g marinierte Heringsfilets, abgetropft, in Stücken
- 120 g Essiggurken, abgetropft, in dünnen Scheiben
- 50 g rote Zwiebel, in dünnen Ringen
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1398 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45 min
Rote-Bete-Salat
1 Std. 15 Min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Heringsstipp mit Drillingen
1 Std.
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 Std. 10 Min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Matjes mit Radieschensalat
50 Min
Matjesstulle mit Kressedip
2 Std. 40 Min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 Min
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1 Std. 15 Min
Nizza-Salat
40 Min
Fenchel-Orangen-Salat
10min