Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
TM31 TM5 TM6

Eichblattsalat mit Birnen und Forelle

4.8 (27 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Bergkäse, in Stücken
  • ½ Bund Dill, abgezupft
  • 200 g Joghurt, 3,5% Fett
  • 20 g Sonnenblumenöl
  • 5 g Zitronensaft
  • 1 Prise Zucker
  • ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 1 Eichblattsalat, grün
  • 150 g Birnen, reif, in mundgerechten Stücken
  • 200 g Räucherforellenfilets, in mundgerechten Stücken

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
884 kJ / 211 kcal
Eiwitten
17 g
Koolhydraten
7 g
Vetten
12 g
Vezels
1.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten