Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in kleinen Stücken
- 500 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1820 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4h
Sauce mit rotem Radicchio
25min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Ziegenkäsetarte
1 Std. 25 Min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Pilz-Walnuss-Pesto
40min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min