Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in kleinen Stücken
- 500 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1820 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Blauschimmelkäse-Sauce
10min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Frankfurter Kräuter-Pesto
15min
Sauce mit rotem Radicchio
25min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Pfifferlings-Stullen
35min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10 min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min